13. tammikuuta 2014

Pullaa pakkaseen

No niin, leivoin sitten eilen pullaa ensimmäistä kertaa moneen moneen vuoteen! Mun kutistumissuunnitelmat eivät kylläkään käy oikein yksiin tämän vuosien jälkeen löytyneen leipomis- ja ruoanlaittoinnostuksen kanssa. Onneksi aikaa on niin vähän, etten ehdi leipoa "liikaa" ja keskityn sellaisiin leipomuksiin, jotka voi pakastaa. Täällä maalla asuessa on hyvä löytyä edes pakastimesta vierasvaraa, kun koskaan ei tiedä kuka eksyy kyläilemään ohikulkeissaan.

Se on muuten jännä, miten nykypäivänä onnistutaankin tulemaan ilmoittamatta. Ennen vanhaan, kun ei ollut autoissa puhelimia, niin joskushan saattoi tulla mieleen poiketa, eikä sitä siinä voinut kesken kaiken mitenkään ilmoittaa. Nykypäivänä on helppoa soittaa matkaltakin. Ehkä ne päätökset on sitten nykyään vieläkin nopeampia: Ennen suunniteltiin reissuohjelma vähintäänkin monta päivää ennen ja selattiin karttoja reittisuunnitelmien tekemiseksi. Sen sijaan nykyään saatetaan hetken mielijohteesta lähteä ajalemaan / vaihtaa reittiä / muuttaa suunnitelmia jne. Onneksi.

Yllärivieraat on kyllä miltei parasta mitä tiedän, mutta ei tietenkään sellaisella hetkellä, kun koko talo on sekaisin sekä jääkaappi ja pakastin tyhjät. Ja miten ne osaakin yleensä tulla juuri silloin! :)

P.S. Olen päässy vasta kaksi kertaa lenkkeilemään, sen sijaan ruokavalion noudattaminen on sujunut yllättävän hyvin (ei tehnyt juurikaan edes mieli pullaa). Paino on laskusuunnassa, tosin vaatekoko on mulle se parempi mittari...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti